Zakelijke telefonie facturen zijn laag

20 mrt

Zakelijke telefonie facturen zijn laag

De facturen die bij zakelijke telefonie horen, zijn zeer laag in vergelijking met traditionele telefonie. Echter de facturen moeten verzonden worden, voor de postafhandeling is een frankeermachine ideaal. Daarmee worden de kosten voor zakelijke telefonie lager.

Zakelijke telefonie en frankeermachine

Je kent ze wel die frankeermachines van op het werk. De apparaten zetten een stempeltje op de plaats waar je vroeger een postzegel plakte.

Eerst likken en dan rechtsboven op de enveloppe plakken met een onaangenaam nasmaakje. Voor bedrijven die post verwerken met grote hoeveelheden is dit geschiedenis. Ze plaatsen met een frankeermachine een gestempelde postzegel op een enveloppe. Het is zelfs mogelijk om een kleine reclameboodschap op te nemen in de stempel. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een QR-code op te nemen in de stempel. Dit biedt bedrijven de mogelijkheden om een directe link naar hun website te plaatsen op enveloppe. De ontvanger hoeft de QR-code alleen maar te scannen waarna hij direct op de pagina terecht komt. De QR-code kan ook gekoppeld worden aan een pagina waarop speciale acties staan. De leveranciers van frankeermachines krijgen steeds vaker de vraag hoe je een QR-code moet maken. Opzich is dit niet moeilijk want er zijn gratis tooltjes te vinden op het internet. De QR-code zelf wordt opgeslagen als een jpeg-file en wordt geüpload naar de frankeermachine.

Zakelijke telefonie en postafhandeling

Overigens is de tegenhanger van de couverteermachine en de frankeermachine een geautomatiseerde brievenopener. Organisaties zoals de belastingdienst maken vaak gebruik van de deze apparaten om de enveloppe te openen. En als het nog geavanceerder is dan wordt de binnengekomen post ingescand. Vervolgens wordt de post digitaal verdeeld over de mailboxen van de afdelingen en medewerkers binnen de organisatie. Dit heeft is ook een voordeel voor organisaties die werken met thuiswerkers. Zij zijn niet in staat om tijdig de post te lezen. Doordat dit elektronisch wordt aangeboden kunnen zijn de post toch tijdig lezen en eventueel beantwoorden. Je kunt je de vraag stellen of de markt van de frankeermachines over tien jaren nog zo groot is. Omdat het verzenden van digitale documenten en de opkomst van steeds meer apps zorgt voor een vereenvoudiging van veel handelingen. Echter voorlopig is zakelijke telefonie goedkoop dankzij de frankeermachine.

Meer informatie: https://www.zakelijketelefoniespecialisten.nl

By