Wat houdt het afdrukken op Chromaluxe precies in?

2 nov

Wat houdt het afdrukken op Chromaluxe precies in?

Hoe komt een creatie op basis van Chromaluxe er nu eigenlijk uit te zien? Dat vragen veel mensen zich af. Het is dan fijn om eerst wat meer te weten over Chromaluxe. ChromaLuxe is met name geschikt voor toepassingen in de fotografie, met name de kunstfotografie. Door op deze manier bepaalde afbeeldingen af te drukken, ontstaat er ongekende kwaliteit voor foto’s en kunstwerken. Zo’n print geeft haast een driedimensionaal effect, omdat de afbeelding op het oppervlak wordt aangebracht, zonder het er echt op te drukken. ChromaLuxe afdrukken zorgt vaak voor een erg scherp resultaat en de kunstwerken en foto’s hebben dan ook een prachtig uiterlijk. Waar kunt u dit laten doen? Re-Art is dé specialist die u zoekt.

Specialist biedt diverse afdrukmogelijkheden, zoals ChromaLuxe en Giclée

Wist u dat u bij Re-Art terecht kunt voor meer dan enkel Chromaluxe afdrukken? Er zijn diverse andere afdrukmogelijkheden beschikbaar waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u ook kiezen voor het laten afdrukken van afbeeldingen en foto’s op Giclée en Diasec. Al deze manieren bieden de mogelijkheid kunstwerken en foto’s op hoogwaardige manier te reproduceren, zonder dat de kwaliteit van foto’s of kunstwerken erop achteruit gaat. U ontvangt dus afdrukken die qua kwaliteit niet onder doen voor het origineel, maar toch veel langer meegaan. Drukt u binnenkort ook uw kunstwerken en foto’s af met ChromaLuxe, Giclée of één van de andere afdrukmogelijkheden van de specialist?

De voordelen van afdrukken op ChromaLuxe

Met Chromaluxe laat u uw afbeeldingen of foto’s op een originele manier afdrukken. Dit heeft heel erg veel voordelen. Zo zijn ChromaLuxe afbeeldingen altijd haarscherp en blijven ze kleurvast. Daarnaast kunnen de afbeeldingen tegen een stootje. Wist u dat de afbeeldingen zelfs op verschillende materialen af te drukken zijn? ChromaLuxe afdrukken zijn licht, er is de keuze uit een breed kleurenpalet, ze geven een driedimensionaal effect, ze zijn duurzaam, krasbestendig en waterbestendig en ze genieten een zeer lange levensduur. Bij Re-Art, specialist in het maken van zulke afdrukken, wordt u altijd op de juiste manier geholpen.

By