Volg een training over omgaan met agressie met de medewerkers van uw bedrijf

Een training omgaan over het met agressie is aan te raden voor medewerkers van diverse bedrijven. Is uw bedrijf werkzaam in een sector waarbij er een kans op agressie is? Laat uw medewerkers dan een professionele training omgaan met agressie bij PW Consultancy volgen. Jij als manager kan de medewerkers hierin ondersteunen. Door medewerkers te helpen om zicht te krijgen op wat er gebeurt tijdens een agressieaanval van iemand, geef je de medewerkers het beste wapen tegen agressie in handen, namelijk zijzelf. Wanneer er goed ingespeeld wordt op zo’n situatie zal deze niet escaleren. Een veilige werkvloer is belangrijk. Door een training omgaan met agressie bij PW Consultancy te volgen creëer je een beetje meer veiligheid op de werkvloer.

Wat zijn de leerdoelen van een training omgaan met agressie

Wil jij leren hoe je met agressie om moet gaan? Volg dan een training over agressie. Tijdens zo’n training wordt er gekeken naar je persoonlijkheid en hoe je met agressie omgaat. Welke gedachten en interpretaties vormen zich rondom de agressie? Moeten de eigen patronen worden doorbroken om met een ander perspectief naar de agressie te kunnen kijken? Op welke manier kan je je eigen spanning hanteren en gebruiken? Dit zijn allerlei belangrijke aspecten waarnaar gekeken wordt tijdens de training omgaan met agressie bij PW Consultancy. Het is nog zinvoller om situaties te herkennen zodat je hier tijdig op in kan spelen en de mensen om je heen kan helpen met hun agressie. Daarnaast is het belangrijk dat je weet dat je agressie bespreekbaar kan maken.

Waarom een training omgaan met agressie volgen

Lopen jouw medewerkers het risico dat ze in aanraking komen met agressie? Laat ze dan een training volgens over het omgaan met agressie. Omdat iedereen anders reageert is zo’n training echt maatwerk. Het traject bestaat uit een mengvorm van coachen, doceren, trainen en adviseren. Allereerst wordt er in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek ondervonden wat de uiteindelijke doelen zijn. De een wilt beter om kunnen gaan met zijn of haar eigen agressie en de ander wilt juist om kunnen gaan met agressie bij anderen. Wanneer de training omgaan met agressie bij PW Consultancy is afgesloten, hoeft de cursist niet opnieuw begeleid te worden. Het is dus een eenmalig traject waar je aan begint.

0