Veel verschillende mogelijkheden bij een busmaatschappij in Rucphen

1 mei

Veel verschillende mogelijkheden bij een busmaatschappij in Rucphen

Gaat u gezellig met vriendinnen naar de Huishoudbeurs? Of maakt u een dagtocht naar een leuke stad in Nederland of over de grens? Een dagje weg met Muys Reizen? Er zijn diverse mogelijkheden. U heeft de keuze uit een taxibus met 8 zitplaatsen, een minibus voor 20 tot 22 personen en een mini touringcar voor 30 tot 33 personen. Grotere groepen kunnen gebruikmaken van bussen in diverse klasse van luxe, variërend van 49 tot 64 personen of luxe dubbeldekkers, die variëren van 66 zitplaatsen tot maximaal 92. De busmaatschappij stelt voor u vrijblijvend een offerte op.

De busmaatschappij helpt u op weg

Wilt u per touringcar op vakantie? Bijvoorbeeld met een groep? Of bezoekt u graag mooie steden als Parijs, Barcelona of Berlijn? Een busmaatschappij helpt u graag op weg! Wanneer u kiest voor een busmaatschappij als Muys Reizen, dan maakt u gebruik van een specialist die al jaren ervaring heeft op het gebied van groepsreizen, busverhuur, schoolreizen en dagtochten. De busmaatschappij beschikt over een uitgebreid wagenpark met meer dan 50 touringcars, waarmee al diverse generaties vervoerd zijn naar de desgewenste bestemming. Zowel binnen Nederland als in heel Europa. De moderne en goed uitgeruste touringcars brengen u en uw groep graag naar de gewenste locatie. Maar wat kost een bus? Vraag het de busmaatschappij! 

Goed georganiseerde busreizen bij busmaatschappij in Rucphen

Wanneer er een groepsreis georganiseerd moet worden, moet de busmaatschappij eerst weten wat uw budget is, wat de beschikbare tijd is en wat uw interesses zijn. Wanneer dit duidelijk is, gaat de specialist in groepsreizen per touringcar voor u aan de slag. De busmaatschappij Muys Reizen beschikt over de juiste kennis, ervaring en contacten in het binnen- en buitenland die ervoor zorgen dat uw reis geheel volgens uw wensen verloopt. Al jaren verzorgt de busmaatschappij goed georganiseerde groepsreizen door heel Europa. U kunt het zo gek niet denken! Muys Reizen zorgt voor groepen vanaf 10 personen voor een prettige, veilige en ontspannen reis. Wilt u meer weten over meerdaagse reizen, dagtrips of specifieke daguitstappen? Neem vrijblijvend contact op met de busmaatschappij! 

By