Uw meubels zijn als nieuw na meubelreiniging door specialist nabij Eindhoven

20 feb

Uw meubels zijn als nieuw na meubelreiniging door specialist nabij Eindhoven

Zodra de stoffering van uw meubelstuk niet meer mooi is, gaat u snel op zoek naar een nieuw meubelstuk. Dit is zonde! Waarom? Vernieuwing van meubilair is behoorlijk aan de prijs, en vaak nog niet nodig. In veel gevallen is een wat smoezelig uitziende bekleding namelijk heel makkelijk op te lossen, namelijk door middel van meubelreiniging door de expert uit regio Eindhoven. Met behulp van de innovatieve Chem-Dry methode zorgen de specialisten van Chem-Dry van Gulik ervoor dat alle vuildeeltjes worden verwijderd uit uw meubilair. Na zo’n behandeling zien uw meubels er weer precies zo uit als wanneer u ze net kocht.

Meubelreiniging, voor de meest hardnekkige vlekken in regio Eindhoven

Er ontstaan vlekken op plekken waar geleefd wordt. Een gezellige avond met vrienden en er gaat een glas rode wijn over de bank. Of u organiseert een avond gourmetten met vrienden, waarna er blijkt dat er wat vlekken op uw stoelen zijn ontstaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een vlek is zo gemaakt. Natuurlijk gaat u eerst zelf aan de slag. Boenen en schrobben met water en zeep op de vlek, maar het blijkt niets te helpen.  Dan is het tijd om de professional op het gebied van meubelreiniging in de omgeving Eindhoven in te schakelen: Chem-Dry van Gulik. Met hun revolutionaire methode van meubelreiniging laten zij zelfs de meest hardnekkige vlek als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Zo werkt meubelreiniging door de specialist in de buurt van Eindhoven

Het lijkt wel magie, de hoogwaardige service van een gespecialiseerd bedrijf als Chem-Dry van Gulik. Binnen korte tijd zorgen zij ervoor dat een vlek op uw meubilair volledig verdwijnt. Hoe doen ze dat toch? We kunnen u verklappen: er zit een unieke methode achter, namelijk de Chem-Dry techniek. Met deze techniek worden er miljoenen kleine koolzuurbelletjes in het te reinigen oppervlak gedrukt. Deze belletjes dringen al het vuil uit het meubelstuk naar boven. Op deze manier kan het vuil heel gemakkelijk worden opgezogen. De vlek is verdwenen en uw meubelstuk ziet er weer stralend uit. Na de Chem-Dry behandeling drogen uw meubels snel, waardoor stofmijt en bacteriën geen enkele kans krijgen.

By