Uitvaart vastleggen voor de nabestaanden

Wilt u een uitvaart vastleggen middels audio en/of video? Dat is geen onverstandig idee, want het kan u en andere nabestaanden troost bieden. Door een uitvaart vast te leggen heeft u een mooie herinnering van zijn of haar laatste afscheid. De gehele uitvaart kan opgenomen worden zodat u het later nog een keer kunt beluisteren. U kunt er ook voor kiezen om de uitvaart met een video vast te laten leggen. Van het filmen of het geluid opnemen heeft u tijdens de uitvaart geen last. De specialisten van Uitvaart en Techniek weten precies hoe zij onopgemerkt te werk kunnen gaan en de uitvaart willen vastleggen.

Een uitvaart vastleggen met audiovisuele ondersteuningen

Heeft u er eens over nagedacht om een uitvaart vast te leggen met audio of video? Dit kan nabestaanden voor later troost bieden. Tijdens de uitvaart worden er opnames gemaakt die u later terug kunt kijken. U zult van het vastleggen van de uitvaart niets merken. U kunt een video van een uitvaart laten maken door Uitvaart en Techniek. De specialisten van Uitvaart en Techniek zijn zeer professioneel en passen zich geheel aan uw wensen aan. Aan het einde van de uitvaart krijgt u een USB- stick meegeleverd zodat u de uitvaart kunt herbeleven. Dit kan emotioneel zijn, maar uiteindelijk zult u er geen spijt van krijgen. Ook voor op het kerkhof beschikt Uitvaart en Techniek over systemen die het mogelijk maken om muziek af te spelen.

Door middel van audio een uitvaart vastleggen

Zodra een dierbare is overleden en de uitvaart plaatsvindt, wordt u geleefd. Als u ervoor kiest een uitvaart vast te leggen middels audio, kunt u later de dienst in alle rust terugluisteren. Maar het is verstandiger om ervoor te zorgen dat het geluid tijdens de uitvaart uitstekend geregeld is. Hoe vervelend is het wanneer u tijdens een uitvaartdienst de sprekers niet goed kunt verstaan omdat er geen versterking is. Daarom gebruiken de specialisten van Uitvaart en Techniek een eigen speaker systeem wat zowel voor spraak als muziek zeer geschikt is. Het volume kan meestal wel geregeld worden bij elke audio- installatie, maar het gaat om de kwaliteit van het geluid. Daarom is het belangrijk dat de juiste apparaten gebruikt worden. Er wordt aangeraden om meerdere kleine speakers door de zaal te verspreiden zodat het geluid over de hele zaal goed verdeeld is. 

0