Tijd voor een biertje? Kies je helemaal gek bij dit restaurant in Oss!

Het is altijd wel ergens op de wereld na drieën! Dus kom je op ieder moment van de dag lekker borrelen bij de Nieuwe Wereld in Oss. Zo zijn er van maandag tot woensdag de ‘Benefit Days’. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’. 

Van een heerlijke lunch tot aan een gezellige borrel: een restaurant in Oss biedt het allemaal

Wist je dat er bij de Nieuwe Wereld een heuse chefkok staat die regelmatig een nieuwe kaart introduceert? Dat moet u proberen! Of ’s Avonds smullen van een heerlijk diner. Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

Bij een restaurant in Oss gaat er een nieuwe wereld open voor elke bierliefhebber

Hou je wel van een lekker speciaal biertje? Nou, dan kijk jij je ogen uit bij de Nieuwe Wereld in Oss! Maak een keuze uit het enorme assortiment. Weet je wat, bestel er gewoon nog een! Dan moet je echt eens langs gaan bij restaurant De Nieuwe Wereld in Oss. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

0