Schakel een ervaren payroll bedrijf in voor de inzet van flexibel personeel

24 nov

Schakel een ervaren payroll bedrijf in voor de inzet van flexibel personeel

Personeel van een payroll bedrijf inhuren is erg gunstig in branches als de horeca, transport of tuinbouw. In deze sectoren is er namelijk meer werk in bepaalde maanden van het jaar en ook minder in andere periodes. Dit kan door personeel in te huren via een payroll bedrijf. Als u hiervoor kiest dan is het personeel niet bij u in dienst, maar bij het payroll bedrijf. Hierdoor kunt u gemakkelijk personeel inhuren op momenten dat u het drukker heeft. Het mooiste van alles is dat u niet verantwoordelijk bent bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, want een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant is juridisch werkgever.

Een payroll bedrijf voor verschillende sectoren

Wanneer u een eigenaar bent van een horecazaak of winkel weet u dat er periodes in het jaar zijn waarin u meer personeel nodig hebt. Het werken met een deskundig payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant biedt dan de oplossing. U huurt eenvoudig personeel in op de momenten wanneer u dat nodig heeft. Bevalt de werknemer? Dan kunt u deze op basis van tijdelijke contracten tot wel 5,5 jaar bij uw organisatie laten werken. In vergelijking met het zelf aannemen van personeel is dit dus een stuk langer! Daarnaast is het werken met personeel van een payroll bedrijf erg fijn, omdat het payroll bedrijf de juridische werkgever van het personeel is en u dus zelf niets hoeft te regelen met betrekking tot bijvoorbeeld salarisadministratie en ziekteverzuim.

Werken met personeel van een payroll bedrijf kent vele voordelen

Personeelstekorten zijn altijd vervelend. Zeker wanneer het ontzettend druk is in bepaalde seizoenen en u klanten tevreden wilt houden. Uitzendbureau Brabant biedt de oplossing. Huur uw personeel in bij een ervaren payroll bedrijf. Dit kent vele voordelen. Het payroll bedrijf is namelijk de juridische werkgever van het personeel. U zit dus nergens aan vast. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de salarisadministratie, de ziektekostenregelingen of alle bijkomende verzekeringen. Het inhuren van personeel bij een deskundig payroll bedrijf is dus een goede oplossing als u tijdelijk werknemers zoekt in verschillende sectoren.

By