Debandzooi
Image default
Aanbiedingen

Payroll: het verlengstuk voor jouw bedrijf

Wanneer jouw bedrijf snel groeit, kan het moeilijk zijn om jouw personeelszaken compleet up-to-date te houden. Dan is het slim om payrolling te overwegen. Payroll Select neemt alle personeelszaken voor jouw bedrijf over: het heeft eigenlijk de werknemers onder contract. Maar, er wordt nog altijd voor jouw bedrijf gewerkt. 

Wat doet Payroll Select precies?

Payroll Select zorgt voor alle personeelszaken voor jouw bedrijf, zowel administratief als juridisch. Zo zorgt Payroll Select voor het uitbetalen van jouw werknemers, via de juiste nettolonen van jouw bedrijf. Ook zorgt Payroll voor het afdragen van premies en loonbelastingen en het verwerken van ziek- en betermeldingen. Payroll zorgt voor de juiste verwerking van het loonstrookje, ook wanneer er sprake is van een loonmutatie. Payrolling werkt eigenlijk hetzelfde als een uitzendbureau. Het enige verschil is dat jij bij payrolling voor de werving zorgt, en niet het Payroll-bureau. 

Wat zijn de voordelen?

  • Jouw focus terug waar je wil. Payroll Select neemt eigenlijk een deel van jouw werk over, waardoor het voor jou mogelijk is om je aandacht te leggen daar waar jij het wil. Het gedeelte personeelszaken is voor jou geen probleem meer.

  • Tevreden werknemers. Met Payroll Select kan je rekenen op tevreden werknemers. Zij zullen elke maand hun salaris op tijd krijgen, op een correcte wijze. Daarnaast biedt Payroll Select zekerheid, want bij sprake van ziekte, zal Payroll altijd doorbetalen. Payroll-werkers zullen hetzelfde loon verdienen als vaste medewerkers van het bedrijf, en zullen daar dus ook niks over te klagen hebben. 

Wat is er mogelijk?

Ben jij geïnteresseerd in de dienst van Payroll Select, of heb jij nog vragen over wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Neem dan eens een kijkje op de website van Payroll Select. Hier staat uitgebreid beschreven wat payrolling precies inhoudt. Ook is het erg overzichtelijk te zien wat er voor jouw bedrijf mogelijk is, waardoor jij de perfecte oplossing voor jouw bedrijf zeker moet kunnen vinden. Mocht je er niet helemaal uitkomen, of liever advies krijgen van iemand die er verstand van heeft? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met Payroll Select. Zij zullen je graag helpen. 

 

https://www.payrollselect.nl/