Debandzooi
Image default
Woningen

Opslagruimte Venlo voor bedrijven en ondernemers

Opslagruimte Venlo huren biedt naast particulieren ook voordelen voor ondernemers. De meest voor de hand liggende reden is ‘gebrek aan ruimte’. Wanneer het interessant is voor ondernemers om opslagruimte te huren zetten we in een aantal voorbeelden op rij.

Inventaris opslaan tijdens verbouwing of verhuizing

Heb je een verbouwing van je bedrijfspand of winkel in de planning staan? Misschien gaat je bedrijf wel verhuizen naar een andere vestiging? Het huren van goedkope opslagruimte biedt dan uitkomst. Waarom? Je inventaris en kantoormeubelen staan tijdens de verbouwing veilig en netjes opgeborgen in de tijdelijke opslagruimte. Ze staan niet in de weg en je voorkomt beschadigingen van je spullen. De verbouwingswerkzaamheden vlotten beter. Ook is het moeilijker om toezicht te houden tijdens een verbouwing. Tijdens een verbouwing staan deuren open en je hebt vaak mensen die in- en uit lopen. Diefstal is dus ook makkelijker te voorkomen.

Verbouwing of verhuizing voorkomen met opslagruimte Venlo

Maak je steeds meer gebruik van de waardevolle vierkante meters in je winkel of showroom voor magazijnruimte of opslag? Het huren van een goedkope en veilige opslagruimte voor spullen die je niet nodig hebt is een goede oplossing. De uitstraling van je winkel is immers belangrijk en meer vierkante meters showroom betekent in de praktijk ook meer producten verkopen. Meer klanten en dus meer omzet in je winkel. De huur van goedkope opslagruimte is in de meeste gevallen goedkoper als de dure vierkante meters in je zaak.

Opslagruimte Venlo voor seizoensgebonden voorraad of opslag van gereedschap

Heb je collecties of voorraad die seizoensgebonden zijn? Opslagruimte huren voor bijvoorbeeld je zomer- en wintervoorraad is dan een oplossing. Daar vallen ook accessoires voor je interieur onder zoals Sinterklaas of Kerstspullen. Opslagruimte Venlo huren voor seizoensgebonden voorraad of gereedschap? Dat doe je sneller en makkelijker dan je denkt door het inschakelen van een mobiele opslagservice. Wat is dat? De mobiele opslagservice haalt je spullen op, slaat ze op in de opslag en brengt ze retour wanneer jij ze weer nodig hebt. Opslagboxen worden voor de deur van je winkel of kantoor geplaatst. Het enige wat jij zelf doet is inladen.

Geld besparen met opslagruimte Venlo huren

Voor iedere ondernemer is het maken van winst van essentieel belang. Onnodige kosten zoveel mogelijk voorkomen is dus erg belangrijk. Denk je na over de aanschaf van een grotere bedrijfsruimte vanwege gebrek aan ruimte? Een grotere bedrijfsruimte zorgt voor meer financiële verplichtingen. Wellicht kun je hier op bezuinigen. Helemaal, wanneer je kiest voor een alternatieve en goedkopere oplossing zoals opslagruimte huren. De huurcontracten voor opslagruimte Venlo zijn ook veel flexibeler. De huur kun je namelijk op elk gewenst moment opzeggen. Je hoeft je bedrijf niet te verhuizen en je blijft voor je relaties bereikbaar op hetzelfde en vertrouwde adres.

Je bespaart ook geld op drukwerk e.d. naast alle kosten die een bedrijfsverhuizing met zich mee brengt. Wil je meer weten over opslagruimte Venlo huren? Kijk voor meer informatie op www.boobox.nl. Je reserveert al een Boobox mobiele opslagbox vanaf € 69,- per maand.

Eerst een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Voor vragen en/of opmerkingen kun je ook contact opnemen met BOOBOX via telefoonnummer 0475-476319.

https://boobox.nl/opslagruimte-venlo/