Debandzooi
Image default
Aanbiedingen

Met spoed Poolse werknemers gezocht?

U hebt dringend personeel nodig, maar waar vindt u goed gekwalificeerde én betaalbare vakmensen? In Polen, dat wist u waarschijnlijk al. Heeft u al onvergeefs naar Poolse werknemers gezocht?  Wij kunnen u helpen om de juiste Poolse medewerkers voor uw food, logistiek of techniek organisatie te werven. En om alle voorwaarden en faciliteiten voor uw Poolse werknemers in Nederland goed te regelen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. De zoektocht van naar Poolse werknemers gezocht is voor u nu gestopt.

Wat wij aanbieden

Wij hebben een groot internationaal netwerk van buitenlandse werknemers die graag in Nederland willen werken, waaronder veel goed opgeleide Poolse medewerkers. Zo hebben wij voor u naar betrouwbare en kundige Poolse werknemers gezocht. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren food, techniek en logistiek. We weten dus precies aan welke richtlijnen uw Poolse werknemers moeten voldoen en over welke certificaten ze moeten beschikken. Wij hebben naar Poolse werknemers gezocht en alle flexwerkers worden zorgvuldig door onze vestiging in Polen gescreend. Uiteraard moeten ze over de juiste opleiding, ervaring en certificaten beschikken. Daarnaast verwachten we van hen dat ze de Duitse of Engelse taal goed beheersen.

Indiensttreding

Heeft u naar Poolse werknemers gezocht  maar niet gevonden? Kom dan naar ons. Onze Poolse werknemers kunnen direct bij u in dienst treden, maar ook via ons uitzendbureau bij u aan de slag gaan. Dat betekent voor u wel het juiste personeel, maar niet de werkgeversverplichtingen. Wij nemen het totale werkgeverschap van u over. Wij zijn een uitzendbureau, waar vanuit verschillende vestigingen in binnen- en buitenland onze gedreven medewerkers hun expertise inzetten op het gebied van uitzending en detachering, werving en selectie van arbeidskrachten. Wij hebben met overgave naar  Poolse werknemers gezocht en focussen ons op de werknemers zoeken voor de sectoren food, industrie, techniek en logistiek. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we geschikt en gemotiveerd personeel kunnen vinden en hebben we ervaring in Poolse werknemers gezocht.Gerelateerde artikelen

Eenvoudig een busje huren?

Zo bereid jij je optimaal voor op je volgende klus!

verkoopt op de Nederlandse markt. Het automerk komt voort uit een bouwmaatschappij. De autodivisie