Met BIM tekenen wordt een anatomisch correct 3D-model gerealiseerd

Door een specialist op het gebied van BIM tekenen in te schakelen, maakt u een project inzichtelijk voor alle betrokken partijen. Hoe u dit doet? Door een expert in te schakelen op het gebied van BIM tekenen. Met deze techniek wordt een anatomisch correct 3D model van het pand gemaakt, dat vervolgens kan worden gebruikt om de projectontwikkelaar op de hoogte houden van de voortgang van het project. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan werken aan de hand van een BIM-model. Wie voor u een dergelijk model kan maken vraagt u? Neem eens contact op met de professionele BIM tekenaars bij bv3 projectsupport.

BIM tekenen bevordert de samenwerking tussen verschillende disciplines

U kunt de samenwerking tussen betrokkenen bij een bouwproject bevorderen. Hoe dan? Door een specialist op het gebied van BIM tekenen in te schakelen. Nou ja, niet het tekenen op zich, maar het 3D-model dat daaruit voortkomt. Dankzij de diensten van een expert als bv3 projectsupport verbetert u de integrale samenwerking tussen de architect, constructeur, aannemer en de constructeur. Hoe? Omdat alle partijen gebruikmaken van hetzelfde model is de kans dat deze verschillende experts in elkaars vaarwater terecht komen een stuk kleiner. Omdat het 3D-model volledig anatomisch correct is hebben alle partijen bovendien een beter ruimtelijk inzicht in het ontwerp en worden eventuele problemen veel eerder opgemerkt.

Voordelen van BIM tekenen voor uw bouwproject

Veel projectontwikkelaars maken gebruik van de diensten van een architectenbureau die bekend zijn met de discipline BIM tekenen. Dit is een vak apart dat bestaat uit het realiseren van een 3D-model van een project. Op deze manier wordt een concept veel inzichtelijker en eventuele aanpassingen kunnen meteen worden opgenomen in het model. Ook tijdens de uitvoering van het project dient het BIM-model als leidraad waar de verschillende disciplines die aan het vastgoed werken op terug kunnen vallen. Vraag anders eens voor de mogelijkheden een vrijblijvend gesprek aan bij een expert als bv3 projectsupport. Dan krijgt u uitgebreide uitleg over de vele mogelijkheden en voordelen van BIM tekenen.

 

0
Tags :