Linnen gordijnen online bestellen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Voering en afwerking van de linnen gordijnen

U wilt linnen gordijnen bestellen maar heeft nog twijfels? Laat ons dan u adviseren. Wij geven u gratis advies over linnen gordijnen en vertellen welke het beste bij uw interieur passen. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis stalen te bestellen. Zo nemen wij graag uw onzekerheid weg.

Uiteenlopende kleuren linnen gordijnen

Wist u dat u bij ons wel kunt kiezen uit maar liefst 12 verschillende kleuren? Bij ons in de webshop vindt u uiteenlopende lopende kleuren van: wit en zwart tot en met taupe en lichtgrijs. Dit zijn niet alle kleuren die wij aanbieden. Neem voor de gehele collectie een kijkje op onze website. 

Hoe kun je het beste linnen gordijnen reinigen?

Een vraag die wij heel vaak krijgen bij Linnengordijnenshop is: hoe kun je het beste linnen gordijnen reinigen? Wij leggen dit graag aan u uit:

Laat uw linnen gordijnen professioneel reinigen bij een stomerij. Kies hier voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Op die manier is de kans op krimp vele malen kleiner. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wél zelf reinigen. U wast deze gordijnen op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben nagenoeg geen last van krimp. Als tip voor het wassen: vouw de haken van het gordijn naar elkaar toe. Doe hier vervolgens een panty of waszak omheen. Deze kunt u dichtknopen met een schoenveter. Zo kunt u de gordijnen eenvoudig wassen, zonder dat de haken uw wasmachine beschadigen.

https://www.linnengordijnenshop.nl/
0