Last van koude voeten? Kies voor vloerverwarming!

Het hebben van koude voeten is erg vervelend. Zeker wanneer u dit niet kunt verhelpen met pantoffels, dekentjes of kussens. Ga daarom voor vloerverwarming van een specialist als 123Vleorverwarming. Dat is de oplossing, Vloerverwarming! In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming altijd op een warme vloer. De warmte komt zo direct terecht bij uw voeten! De rest van de ruimte wordt ook goed verwarmd doordat vloerverwarming een gelijkmatige warmte afgeeft. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een erg behaaglijk en comfortabel gevoel in huis!

Energiezuinig uw woning verwarming: laat vloerverwarming aanleggen

Wilt u graag voldoen aan de steeds strenger wordende duurzaamheidseisen? Dit is uiteraard beter voor het milieu, maar het kan u ook nog eens geld opleveren. Bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming, dan kiest u voor vloerverwarming. Het kan zelfs zorgen voor een energiebesparing van 6 tot wel 12 procent. Ook wordt warmteverlies van de leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles bij elkaar zorgt voor flinke besparingen op uw energiekosten. Het is een flinke investering, maar vloerverwarming betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu; wat wilt u nog meer?

De kosten van het aanleggen van vloerverwarming

Als u kiest voor vloerverwarming, dan wilt u hier niet te veel voor betalen. Kies daarom voor vloerverwarming tegen scherpe prijzen van een specialist. Iedere woning is anders en iedere vloer is anders, daarom zijn ook de kosten voor vloerverwarming altijd anders. U kunt gelukkig een exacte berekening laten maken door een specialist, die geheel voor u op maat gemaakt is. U kunt online een offerte aanvragen en hierin alle specificaties van uw ruimte en vloer invullen. Hoe specifieker u de aanvraag invult, des te specifieker u de offerte ontvangt.

0