Kies voor gemakkelijk schoonmaken en koop een elektrisch fornuis met oven gemaakt van RVS

Wist u dat u er verstandig aan doet om een elektrisch fornuis met oven of een gasfornuis met elektrische oven van RVS te kopen? Dit materiaal kent veel voordelen en bestelt u eenvoudig bij Bonnewits Horeca. RVS is veel eenvoudiger schoon te maken en te houden. De oppervlakken zijn overal glad zodat er geen vuil en etensresten tussen kunnen blijven hangen. Ook de metallic look heeft een eigen voordeel. Door deze kleur ziet u het meteen als er een keer geknoeid wordt! Hygiëne is om logische redenen erg belangrijk in de horeca en door te kiezen van keukenapparatuur van RVS zorgt u ervoor dat u iedere controle van de Keuringsdienst van Waren goed doorkomt!

Een compact gasfornuis met elektrische oven voor kleinere keukens

Elke horecakeuken is anders. In het centrum van de stad zijn de keukens van horecaondernemingen vaak klein omdat de panden niet voor horecadoeleinden zijn gebouwd. U wilt dan ook geen enorm bakbeest van een gasfornuis neerzetten. Dankzij Bonnewits Horeca hoeft dat ook helemaal niet! Kies voor compact gasfornuis met elektrische oven! De vier pitten stellen u in staat om ieder gerecht te bereiden en de oven kan zowel voor de bereiding als voor het warmhouden van maaltijden worden gebruikt. Zoekt u meer dan 4 pitten? Kies dan voor een elektrisch fornuis met zes kookplaten en een oven, grill en opbergkast.

Een elektrisch fornuis met oven als onderdeel van uw professionele keuken

Of uw chefs nu het liefste koken op een elektrisch fornuis met een ingebouwde oven of een gasfornuis met elektrische oven, u vindt het allemaal bij Bonnewits Horeca. U vindt bij deze online expert ook al het andere dat u nodig heeft in een professionele horecakeuken. Een werkbank, gekoeld en desgewenst op maat, mag ook niet ontbreken. Tot aan een RVS prullenbak en wieltjes voor onder uw apparatuur: Bonnewits Horeca heeft overal aan gedacht. Neem contact op wanneer u al uw apparatuur tegelijk wilt bestellen. Er komt dan graag iemand bij u langs om een mooie offerte op te stellen.

0