Keramische tegels geven uw vloer een warme uitstraling

1 aug

Keramische tegels geven uw vloer een warme uitstraling

Letterlijk! Want keramische tegels zijn uitermate geschikt om over vloerverwarming heen te leggen. En wie denkt dat tegels niet bij hun interieur passen is nog nooit in de showroom geweest! Heeft u ook vloerverwarming in uw woning? Of wilt u deze gaan laten aanleggen? Dan is het belangrijk om u te realiseren dat vloerverwarming niet zomaar goed samengaat met alle vloeren. Zo is het niet aan te raden om vloerverwarming te combineren met een isolerende vloer, zoals hout. Een uitkomst in dit geval zijn de keramische of houtlook tegels die u vindt bij Kroon Vloeren in Steen. Deze geven de warmte van de vloerverwarming goed door, zodat u voortaan heerlijk warme voeten heeft als u door huis loopt.

Houtlook tegels: keramische tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn

Hout is een schitterend natuurproduct om een vloer van te maken. Een houten vloer straalt prestige en klasse uit en dat spreekt veel mensen aan. Het is vaak echter ook behoorlijk onpraktisch. Houtlook tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout, dat blijkt maar weer in de showroom van Kroon Vloeren in Steen. En dat terwijl er helemaal geen hout te pas komt aan de productie ervan. Houtlook tegels zijn namelijk niets anders dan sterke, gebakken, keramische tegels. Waarom dan toch een stenen vloer en geen houtlook vloer? Er zijn vele voordelen aan houtlook tegels. Keramische houtlook tegels zijn namelijk erg slijtvast: krassen en putjes in de vloer zijn voortaan verleden tijd. Ook bent u met een keramische houtlook vloer een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, zo hoeft deze vloer niet gelakt te worden.

Keramische tegels kopen? Dan zijn er een aantal zaken waarop u moet letten

Bij het uitzoeken van keramische tegels voor in uw woning kunt u kiezen uit een enorme selectie. Leuk natuurlijk, maar waar moet u dan op letten? Het leggen van een nieuwe vloer is namelijk nogal een investering waarvan u nog lange tijd wilt kunnen genieten. Door uw keramische tegels aan te schaffen bij een specialist op het gebied van tegels, Kroon Vloeren in Steen, weet u zeker dat het goed zit met de kwaliteit ervan. Ook kunnen zij u alles vertellen over de eigenschappen en het onderhoud van keramische en houtlook tegels. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer er nog lange tijd mooi bij zal liggen.

By