Debandzooi
Image default
Aanbiedingen

Jouw autorijbewijs halen bij rijschool Zoetermeer?

Wat mag je allemaal met jouw autorijbewijs B van de rijschool Zoetermeer?

Misschien ben je van plan binnenkort te beginnen met je rijlessen of misschien ben je al bezig met lessen, het is hoe dan ook fijn en handig om te weten waar je allemaal in mag rijden zodra jij jouw rijbewijs na al die rijlessen Zoetermeer binnen hebt.

Wanneer jij je rijbewijs B hebt mag je behalve in een auto rijden ook meteen op een brommer of een scooter rijden, en hoef je hier dus geen apart rijbewijs meer voor te halen, ideaal toch.

Uiteraard mag je ook met een auto rijden, maar je mag er zelfs een aanhanger achter hangen. Je mag met een aanhanger rijden die minder weegt dan 750kg of een zwaardere aanhanger die samen met de auto minder weegt dan 3500kg, daarover kunnen ze bij https://drivercompany.nl/rijschool-zoetermeer/ alles over uitleggen.

Welke rijbewijzen heb je en theorie?

Waarschijnlijk ken je het autorijbewijs, oftewel rijbewijs B wel, maar welke zijn er nog meer en welke wil jij eventueel ook wel halen?

Rijbewijs A is voor het rijden van motoren, hier heb je rijbewijs A1, A2 en A. Elk volgend rijbewijs houdt in dat je motoren met meer vermogen mag rijden.

Rijbewijs AM is het rijbewijs voor scooters en brommers die je vanaf je 16e kunt halen, deze krijg je er dus bij als je rijbewijs B haalt.

Rijbewijs C1 en C zijn voor het rijden van campers en vrachtwagens waarbij het bij C1 tot maximaal 7500kg is

Rijbewijs D1 en D zijn voor het rijden van bussen, waarbij D1 is voor maximaal 16 passagiers

Haal wel altijd je theorie in Den Haag Driver Company theoriecursus is wel dubbel maar beter iets dan niets.

 

https://drivercompany.nl/rijschool-zoetermeer/