Bedrijven
Grote kunst schilderijen (in opdracht) uit Apeldoorn

Grote kunst schilderijen (in opdracht) uit Apeldoorn

Houdt u van kunst? Beschikt u thuis of op kantoor over een grote muur die u graag met een groot schilderij zou opvullen? Lijkt het u wel wat om een persoonlijk schilderij aan de muur te hebben hangen? Maak kennis met kunstenaar Jack Liemburg. Voor grote kunst schilderijen die in opdracht gemaakt zijn bent u bij hem aan het juiste adres. Jack levert ieder jaar circa 200 tot 300 schilderijen op. Zijn werk is kleurrijk en dynamisch, kunst die echt bij mensen in het oog springt. Onder meer bekende Nederlanders als Max Verstappen en Danny en Daley Blind kochten werken van Jack voor bij hen thuis aan de muur.

Op geheel eigen wijze worden alledaagse thema’s vertaald op voornamelijk grote linnen doeken.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden gerust eens contact op. U kunt bellen naar: 06 511 219 58.

Schilderij in opdracht laten maken

Bij Jack Liemburg zijn op maat gemaakte schilderijen te bestellen. Deze worden voor u persoonlijk, geheel in de eigen stijl van Jack gemaakt. Zijn kunst is te typeren als fotografische schilderkunst, doordat het foto’s met schilderwerken combineert. Dat resulteert bij Jack in kleurrijke en dynamische werken die de kwetsbare en rauw schoonheid van het alledaagse laten zien. Onwerkelijk soms. Fantasievol. De kijker bevindt zich even in een andere wereld. Maak uw persoonlijke kunstwerk extra persoonlijk door een persoonlijke foto te laten gebruiken.

Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

Kunst komen bekijken in Apeldoorn

Wilt u de grote schilderijen van Jack Liemburg zelf eens komen bekijken? Dan kunt u Jack’s galerij in Apeldoorn bezoeken. Deze vindt u aan de Christiaan Geursweg 12 te Apeldoorn. Dagelijks tussen 11.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom. Wist u dat Jack Liemburg ook persoonlijk interieur advies verstrekt? Hij kan bij u thuis langskomen om u te adviseren over kunst, kleurcombinaties en een modern interieur.

  • Waardevaste schilderijen
  • Inruilgarantie na 5 jaar
  • Totale kunstbelevenis
  • Gratis thuisbezorgd en opgehangen
  • Styling advies
  • Zowel huur als koop

Kom in contact

Wilt u meer weten over het laten maken van een groot schilderij in opdracht? Zou u graag een afspraak maken voor interieur advies? Dan kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06 511 219 58. Ook is het mogelijk Jack te mailen of een bericht te sturen via het contactformulier op de website.

https://www.galleryjacksart.com/
0