Een nylon hondenriem: milieuvriendelijk én mooi

24 jul

Een nylon hondenriem: milieuvriendelijk én mooi

  Dieren

Vindt u het belangrijk om bewust met het milieu om te gaan? Dan stapt u waarschijnlijk eerder op de fiets dan dat u de auto pakt. Of zorgt u dat alle lampen in uw woning uit zijn als u er zelf niet bent. Maar er is meer. Heeft u een hond, dan kunt u zelfs rekening houden met het milieu als het gaat om de aanschaf van accessoires. Zo bestaat er een milieuvriendelijke nylon hondenriem. Deze nylon hondenriem is gemaakt van vezels die afkomstig zijn uit gerecycled materiaal, zoals plastic flessen. Bij DOGz11 vindt u een zeer ruim assortiment hondenriemen met een milieuvriendelijk karakter.

Nylon hondenriem voor uw viervoeter kopen? Kies uit verschillende modellen

Bij het uitlaten van uw hond is het natuurlijk logisch dat u een riem nodig heeft. Maar welke past nu het beste bij uw trouwe viervoeter? Natuurlijk wilt u iets functioneels, maar ook iets moois voor uw trouwe viervoeter. Kies dan voor een nylon hondenriem van DOGz11. U vindt de nylon hondenriem in verschillende modellen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit verschillende kleuren en prints. Daarnaast bestaan de riemen in verschillende uitvoeringen en lengtes. Wilt u uw hond altijd goed kunnen blijven zien, ook in het donker? Dan kunt u zelfs kiezen voor een nylon riem met verlichting. Met een riem van nylon kunt u met goed fatsoen over straat!

Nylon hondenriem gemakkelijk online bestellen

Bent u op zoek naar nieuwe spullen voor uw hond, maar heeft u geen tijd om langs te gaan bij de dierenspeciaalzaak? Zoals de hondenmand, nylon hondenriem of voerbak? Dan heeft u er vast wel eens aan gedacht online uw spullen te bestellen. Maar waar kunt u dat het beste doen? Een specialist als DOGz11 biedt u een zeer ruim assortiment dierenartikelen, die u ook nog eens gemakkelijk online bestelt. Bestelt u bijvoorbeeld de nylon hondenriem, dan ontvangt u die vaak al binnen drie dagen in huis. Daarnaast weet u bij de specialist zeker dat u veilig kunt bestellen én betalen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en heeft u altijd de leukste accessoires voor uw hond! Bij DOGz11 vindt u dus alles voor uw hond.

By