Chiptuning voor uw BMW door een ervaren bedrijf

5 jan

Chiptuning voor uw BMW door een ervaren bedrijf

Op zoek naar meer vermogen voor uw BMW, heeft u al weleens gedacht aan chiptuning voor uw BMW? Dit is een relatief snelle en makkelijke manier om meer vermogen uit uw BMW te krijgen. In de afgelopen jaren zijn automotoren technisch steeds ingewikkelder geworden. Er wordt meer en meer elektronica in moderne auto’s verwerkt en daar kunt u uw voordeel mee doen! Chiptuning voor uw BMW dus! Dat laat u natuurlijk uitvoeren door een bedrijf dat ervaren is met het chip tunen van Duitse auto’s. Chip Performance werkt hoofdzakelijk met Duitse automerken en kan de prestaties van uw BMW aanzienlijk verbeteren door het motormanagementprogramma van uw auto scherper af te stellen.

Prestatiewinst dankzij chiptuning voor Duitse merken als BMW, Audi & Mercedes

De meeste motoren in moderne auto’s worden door een computer aangestuurd. Dit programma regelt onder andere de ingespoten hoeveelheid brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip. Deze normen zijn vaak erg ruim afgesteld en deze laat u optimaliseren door chiptuning. Chiptuning van uw BMW, Volkswagen of Mercedes kan u al gauw 30% meer vermogen, en 10% aan brandstofbesparing opleveren. En door chiptuning uit te laten voeren bij Chip Performance hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen bij de APK. De motor wordt altijd zo afgesteld dat de prestatieverbetering binnen de gestelde marge blijft. Neem vooral contact op voor een indruk van de kosten en wat chiptuning voor uw auto kan betekenen.

Chiptuning voor BMW ten opzichte van opvoeren, wat is het verschil?

Chiptuning voor bekende merken als BMW is steeds populairder geworden. Maar wat is het eigenlijk? En wat brengt het met zich mee? Is het hetzelfde als de auto opvoeren of is het wat anders? De overeenkomst is dat beide methoden worden gebruikt om de prestaties van de motor te verhogen. Bij opvoeren wordt de motor echter tot het randje van zijn kunnen aangepast, hoofdzakelijk om de snelheid zoveel mogelijk te verhogen. Bij chiptuning wordt het motormanagement strakker afgesteld waardoor de auto niet alleen sneller rijdt, maar juist ook bij lagere snelheden minder brandstof verbruikt. Kom anders gezellig langs bij Chip Performance voor meer informatie over chiptuning.

By