Bijzondere werkplekken en evenementenlocaties in Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke en bijzondere werkplekken in omgeving Amsterdam

Een flexibele, bijzondere en unieke werkplek in omgeving Amsterdam bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw uitdagingen naar een hoger niveau te tillen. De unieke werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Maak bijvoorbeeld gebruik van de community app waarbij je gemakkelijk info kunt uitwisselen met mensen uit de community of een ruimte kunt reserveren.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties rondom en in Amsterdam

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties in en rondom Amsterdam aan. Het aanbod van verschillende ruimtes verschillen in grootte. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Zijn deze ruimtes nog iets te groot? Wij bieden ook nog kleinere ruimtes aan zoals de ODS Container of de Finch. Deze zijn perfect als unieke evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken.

Circulair en duurzame ruimte in Amsterdam

Door onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze bijzondere evenementenlocaties en werkplekken in omgeving Amsterdam. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Hier zijn wij erg trots op!

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.debandzooi.nl/
0