Beter inzicht in uw bouwkosten nodig? Laat een open begroting opstellen

19 dec

Beter inzicht in uw bouwkosten nodig? Laat een open begroting opstellen

Wist u dat ze er bij Dukers & De Cock een gedetailleerde manier van begroten op nahouden? Natuurlijk vraagt u zich dan af ‘wat heb ik daaraan?’ De open begroting is een erg gedetailleerde manier van begroten. In de begroting vindt u namelijk per bouwonderdeel terug wat de totale kosten zijn, inclusief materiaal en mankosten. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten en komt u niet plots voor verrassingen te staan. Voor het opstellen van een open begroting en voor bouwkostenadvies op basis hiervan, schakelt u natuurlijk een echte specialist als Duker & De Cock in.

Behaal de ideale kosten-kwaliteitverhouding dankzij deskundig bouwkostenadvies

Het samenspel tussen kosten en kwaliteit is bijna nergens zo belangrijk als bij projectontwikkeling. De juiste kosten-kwaliteitverhouding opstellen kan zomaar een paar ton schelen! Natuurlijk wilt u dat uw bouwproject van hoge kwaliteit is tegen zo laag mogelijke kosten. Een gespecialiseerd adviesbureau zoals Dukers & De Cock kan u helpen dit streven waar te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring weten zij alles over het realiseren van de ideale verhouding tussen kosten en kwaliteit in de bouw. Zij kunnen voor u een open begroting opstellen en u bouwkostenadvies op maat geven, waardoor u een nauwkeurig beeld krijgt van wat de bouw precies gaat kosten. Samen met u gaan ze op zoek naar de meest economische oplossing, zodat u de beste resultaten bereikt met uw bouwproject.

Naast een open begroting verzorgt de specialist ook uw bouwkostenmanagement

Één specialist waar u terecht kunt voor zowel het opstellen van de begroting als het uit handen geven van het verdere bouwkostenmanagement. Wilt u er ook tijdens uw bouwproject zeker van zijn dat de kosten binnen de perken blijven? Schakel deze specialist dan in voor het gehele bouwkostenmanagement. Hierbij geven ze leiding over het gehele proces van het begroten, bewaken en besturen van de bouwkosten. Ook toetsen ze de kosten-kwaliteitverhouding, maken ze een financiële eindafrekening en voeren ze prijsonderhandelingen met aannemers en onderaannemers. Een volledige dienstverlening dus!

By