Bestel naast kappersbenodigdheden ook make-up en sieraden bij de gespecialiseerde groothandel

Wanneer u naar de kapper gaat, laat u vaak niet alleen uw haar knippen, verven en föhnen. U kunt er namelijk vaak ook haarproducten kopen in een kleine winkel.  Naast haarverzorging kunt u er terecht voor allerlei andere producten. Zo bieden kapsalons soms zelfs sieraden te koop aan. Ook zijn er vandaag de dag veel salons waar u terecht kan voor een hele make-over. In deze kapsalons kunt u niet alleen terecht voor een prachtig nieuw kapsel, maar ook voor professionele visagie. Heeft u zo’n veelzijdig kapsalon? Hoe handig zou het dan zijn als u al uw kappersbenodigdheden bij dezelfde leverancier kan bestellen? Bij Medusa Oosterhout is het mogelijk.

Laat meteen uw haar knippen of verven bij de winkel voor kappersbenodigdheden

U kunt bij sommige gespecialiseerde groothandels niet alleen terecht voor kappersbenodigdheden, maar ook voor een knipbeurt. Zo hebben ze bij de groothandel Medusa Oosterhout ook een kapsalon waar ervaren en vakkundige kappers en kapsters voor u klaar staan. Van verven en knippen tot aan opsteken en föhnen: het kan allemaal bij deze kapsalon. U hoeft hiervoor niet eens een afspraak te maken en kan gewoon eens binnenlopen in de kapsalon. Zelf uw haar net zo prachtig stylen als de professionele kappers en kapsters in de kapsalon? Dan kunt u in de winkel meteen uw eigen kappersbenodigdheden aanschaffen. Een win-win situatie toch?!

Kappersbenodigdheden voor zowel particulieren als zakelijke klanten te bestellen

Wanneer u een kapsalon heeft, bestelt u vaak kappersbenodigdheden bij een specialist. Maar ook particulieren kunnen terecht bij een gespecialiseerde groothandel. Medusa Oosterhout maakt het mogelijk. U kunt in hun webshop óf in hun winkel terecht voor een ruim assortiment aan haarverzorgingsmiddelen, stylingproducten en hulpmiddelen zoals stijltangen, krultangen en föhns. Ook voor professionele make-up en luxe sieraden bent u bij deze specialist op het gebied van kappersbenodigdheden aan het juiste adres. Door direct bij de groothandel te bestellen, heeft u de kappersbenodigdheden tegen inkoopprijzen. Op deze manier kunt u aanzienlijk besparen op de kosten.

0